Website www.regioproduct.nl van start.

Stichting Foodculture Group Wageningen presenteert op maandag 26 maart 2012 vol trots de website www.regioproduct.nl.

De feestelijke bijeenkomst vindt plaats bij Rabobank Maashorst, Spoorweg 2 te Horst aan de Maas van 19.00 – 21.00 uur.

Download hier het hele  persbericht (51Kb)

 


De Stichting Foodculture Group wil de food-en agrosector aanzetten met vanzelfsprekende aandacht voor consument, landschap en natuur. Duurzaamheid is daarbij een leidend principe met aandacht voor 5 P’s: people (sociale kwaliteit), planet (ecologische kwaliteit), profit (economische kwaliteit), project (ruimtelijke kwaliteit) en pleasure (plezier van mensen).

De Foodculture Group is een privé initiatief gedragen door leden die werkzaam zijn in de (inter)nationale agro- en foodbusiness, bij de overheid en in het onderwijs. Wij benadrukken naast de voedselconsumptie, ook de voedselproductie. Waar komt ons eten vandaan, hoe wordt het geproduceerd, welke rol speelt de bebouwde omgeving daarbij, wat is de relatie met het landschap en wat vindt de consument belangrijk om (niet) te weten, voordat hij tot de koop overgaat en gaat eten.


Volg ons op


Persbericht 23 juni 2011

Stichting Foodculture Group start met opzet en bouw van website voor streekproducten

Stichting Foodculture Group Wageningen start met de opzet en bouw van een website Foodprint, een digitale voordeur naar streekproducten. In deze tijd, waarin steeds meer vraag is naar ambachtelijk, duurzaam en eerlijk eten, is het belangrijk de consument een makkelijke weg naar streekproducten te bieden.

Download hier het hele  persbericht (172Kb)